مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید روسیه: هر اقدامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقابل قبول است بیانیه مسکو درباره نشست سه‌جانبه پیرامون برنامه هسته‌ای ایران رویترز: الشیبانی وارد بغداد شد پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست گروه ۷ با محوریت ایران، غزه، سوریه و اوکراین حماس با آزادی سرباز آمریکایی و تحویل اجساد ۴ اسیر ۲ تابعیتی موافقت کرد کرملین: ایران حق برخورداری از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را دارد واکنش ایران به امضای معاهده مرزی میان تاجیکستان و قرقیزستان سفیر ایران در چین: ابتکار سه جانبه مسیر روشنی برای مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا ایجاد می‌کند بیانیه مشترک نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه در پکن آذربایجان و ارمنستان درباره توافقنامه صلح به توافق رسیدند ایران تحریم‌های جدید آمریکا را به شدت محکوم کرد آتش گرفتن هواپیما در فرودگاه بین‌المللی «دنور» آغاز گفت‌و‌گو‌های تهران، مسکو و پکن بر سر مسئله هسته‌ای ایران اظهارنظر ترامپ درباره نشست ایران، روسیه و چین در پکن

اعلام آمادگی زلنسکی برای مبادله مناطق با روسیه

رئیس جمهور اوکراین در گفتگویی اعلام کرد که در صورت انجام مذاکرات آماده مبادله برخی مناطق با روسیه است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روزنامه «فرانکفورتر روند شای»، «ولادیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین در سخنانی اعلام کرد که آماده مبادله مناطق با روسیه است.

زلنسکی در مصاحبه با روزنامه بریتانیایی گاردین گفت: در صورت انجام مذاکرات، اراضی تحت کنترل نیرو‌های اوکراینی در منطقه کورسک روسیه می‌تواند با سرزمین‌های اوکراینی که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است، مبادله شود.

زلنسکی به صراحت از سرزمین‌هایی که می‌تواند مبادله کند نام نبرد و تنها گفت: نمی‌دانم، خواهیم دید. اما همه مناطق ما مهم هستند، هیچ اولویتی وجود ندارد. از زمان حمله روسیهبه اوکراین تا به حال حدود ۲۰ درصد از خاک اوکراین در شرق و جنوب این کشور تحت کنترل روسیه در آمده است.

روسیه اخیرا بار دیگر تاکید کرده است که می‌خواهد چندین منطقه اوکراین را ضمیمه کند. «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین در این زمینه از چهار منطقه جدید روسیه صحبت کرد. اشاره وی به مناطق اوکراینی خرسون، دونتسک، لوهانسک و زاپوریژیا بوده است.

پسکوف همچنین در این راستا به اظهارات «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا اشاره کرد که در مصاحبه با «فاکس نیوز» گفت که اوکراین روزی ممکن است روسی باشد.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین چندی پیش هم در مصاحبه‌ای در پاسخ به سوالی درباره احتمال برگزاری مذاکرات بین اوکراین و روسیه گفت: «اگر این تنها اقدامی است که می‌توانیم در آن صلح را برای شهروندان اوکراین به ارمغان بیاوریم و مردم بیشتری را از دست ندهیم، قطعاً این کار را خواهم کرد.»/ تسنیم 

کلمات کلیدی: اوکراین روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر